Praktische Info

Praktische Info

DATUM & OPENINGSTIJDEN
7/8/9 augustus 2020

RAVERS RESORT
Ravers Resort opent op vrijdag 7 augustus om 14:00u en zwaait je uit op maandag 10 augustus om 12:00u.

RAVERS RESORT CHECK IN
Vrijdag 7 augustus: 14:00u tot 00:00u
Zaterdag 8 augustus: 10:00u tot 20:00u
Zondag 9 augustus: 10:00u tot 14:00u

RAVERS RESORT CHECK OUT
Maandag 10 augustus: tot 12:00u

THE QONTINENT
Vrijdag 7 augustus: 19:00u tot 01:00u
Zaterdag 8 augustus: 12:00u tot 01:00u
Tot 22:00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje
Zondag 9 augustus: 12:00u tot 23:00u
Tot 20:00u kan jij jouw ticket inwisselen voor een toegangsbandje

LOCATIE
Recreatiegebied Puyenbroeck, Wachtebeke (BE)

MINIMUMLEEFTIJD
De minimumleeftijd voor The Qontinent en Ravers Resort is 16 jaar. Voor de start van The Qontinent dien je 16 jaar of ouder te zijn. ID is verplicht en controle hierop is zeer streng, dus wees gewaarschuwd!

TICKETS
Vragen omtrent tickets? Stuur een mailtje naar customerservice@paylogic.com of bezoek de helpdesk via customerservice.paylogic.com.

Tickets kwijt? Geen stress! Ga naar consumer.paylogic.nl; onze ticketprovider staat jou bij met raad en daad!

BELANGRIJK: jij kan jouw tickets personaliseren vanaf 10 juli 2020, daarna pas worden de tickets uitgestuurd. Zorg er dus voor dat je jouw tickets personaliseert voor aanvang van The Qontinent.

HOW TO GET THERE
OPENBAAR VERVOER
Ben jij een diehard raver en verblijf jij een heel weekend op The Qontinent? Wanneer je met het openbaar vervoer komt, reis je het beste via het station van Gent-Sint-Pieters; het centraal station in Gent. Op het station staat een pendelbus voor je klaar die jou naar The Qontinent brengt. Ontdek hoe jij het beste kunt reizen naar The Qontinent via www.nmbs.be en www.delijn.be.

SHUTTLE INFO STATION GENT-SINT-PIETERS
Een shuttle service van Gent-Sint-Pieters naar The Qontinent is voorzien op vrijdag 7 augustus (van 12:00 uur tot 21:00 uur) en retour op maandag 10 augustus (van 09:00 uur tot 13:00 uur). Tickets kosten je 15 EUR online en 20 EUR ter plaatse (retourtransfer inbegrepen).

Vrijdag 7 augustus 2020
Shuttles vertrekken van 12:00 uur tot 21:00 uur (Gent-Sint-Pieters naar The Qontinent).

Maandag 10 augustus 2020
Shuttles vertrekken van 09:00 uur tot 13:00 uur (The Qontinent naar Gent-Sint-Pieters). Alle shuttles vertrekken vanaf Parking 1.

Zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus 2020
Op zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus rijden er geen shuttles. Lijn 76 zal een normale dienstregeling uitvoeren. Bussen vertrekken elk uur van station Gent-Sint-Pieters naar The Qontinent (vertrek +/- :46). Zorg ervoor dat je niet opgehaald hoeft te worden door je ouders en neem de laatste bus terug naar huis op zaterdag vanaf The Qontinent om 20:16u.

Het shuttle ticket is niet geldig voor het gebruik van lijn 76. Je kunt jouw Lijnkaart, Buzzy Pazz of Omnipas gebruiken. Als je niet in het bezit bent van een Lijnkaart, Buzzy Pazz of Omnipas, is er de mogelijkheid een kaartje te kopen bij de buschauffeur, bij één van de kaartautomaten van De Lijn, in de winkel van De Lijn of online op www.delijn.be.

PARKEREN
GPS ADRES: Craenendam 1, 9185 Wachtebeke.
Volg de borden vanaf de snelweg naar het recreatiegebied Puyenbroeck. Zodra je in Puyenbroeck aankomt, volg je de borden 'Parking Festival’. De prijs voor één dag parkeren bedraagt 10 EUR. Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat is het niet mogelijk opnieuw de parkeerplaats te betreden, tenzij je een nieuw parkeerticket koopt. De prijs voor meerdere dagen parkeren bedraagt 15 EUR. Met dit ticket heb je de mogelijkheid de parking één keer per dag te verlaten en opnieuw te betreden. De parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van The Qontinent.

KISS & RIDE
Geen zin om zelf te rijden? Meet elkaar bij de Kiss & Ride-zone! Volg de borden naar recreatiegebied Puyenbroeck en houdt daar de borden naar de Kiss & Ride aan. De Kiss & Ride bevindt zich bij Parking 1 van The Qontinent.

MET DE FIETS
The Qontinent is gemakkelijk te bereiken met de fiets en bevindt zich tussen knooppunten 84 en 96 van het fietsnetwerk. Houdt bij aankomst in Puyenbroeck, de borden richting The Qontinent aan. Bij de ingang van The Qontinent staat een fietsenstalling waar je je fiets veilig kunt stallen.

PINNEN
Er is een mogelijkheid om te pinnen op The Qontinent. Ook is het mogelijk om munten en merchandise met je bankkaart af te rekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden geaccepteerd). We adviseren je wel om sowieso voldoende cash geld mee te nemen.

BONNEN
Consumpties - eten en drinken - worden afgerekend met bonnen zowel op The Qontinent als op Ravers Resort. Bonnen zijn te koop bij één van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte bonnen worden niet teruggenomen en niet terugbetaald.

KLUISJES
Zowel op Ravers Resort als op The Qontinent zijn kluisjes aanwezig. De huur van een normaal kluisje kost 6 EUR en voor een groot kluisje betaal je 8 EUR. Op Ravers Resort is het tevens mogelijk een kluisje te huren voor het hele weekend voor 10 EUR.

CAMERA'S
Onze fotografen en cameramensen zijn druk in de weer op The Qontinent en Ravers Resort, dus zorg dat je je mooiste glimlach opzet en je beste kickrolls laat zien.

De officiële aftermovie zal binnen een aantal weken na The Qontinent beschikbaar zijn, de foto's binnen enkele dagen via Facebook en de socials.

Let op: dat je gefotografeerd bent is geen garantie dat je foto online komt te staan. Vergeet niet je eigen foto's en/of video's te delen op social media met #TheQontinent.

SOCIAL MEDIA
Gebruik @TheQontinent wanneer je iets met ons wilt delen. We vinden het leuk om al je foto's te zien dus plaats ze op Instagram of Facebook en vergeet niet de hashtag #TheQontinent te gebruiken! Meld je aan bij het Facebook evenement en nodig je vrienden uit.

DRUGS
The Qontinent is een Zero Tolerance evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie. Daarnaast zal jou de toegang tot zowel Ravers Resort als The Qontinent worden geweigerd.

MEDICATIE
Het is uiteraard toegestaan om een gebruikershoeveelheid medicatie mee te nemen. Zorg wel voor een ongeopende verpakking en vergeet jouw doktersattest niet mee te nemen.

MERCHANDISE
Laat zien hoe dedicated jij bent en scoor jouw favoriete merchandise van The Qontinent, Bass Events of Q-dance bij één van de merchandise stands.

RAVERS RESORT INFO
Om jou het weekend van je leven te bezorgen en daarnaast jouw veiligheid - en die van je mederaver te garanderen - heeft The Qontinent een aantal regels opgesteld. Deze regels gelden als intern reglement voor Ravers Resort op 7, 8, 9 en 10 augustus. Bij het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor het verblijf op Ravers Resort en The Qontinent.

Preventie

Alle bezoekers worden gefouilleerd. Toegang tot Ravers Resort en The Qontinent kan worden ontzegd wanneer je hier niet aan mee wilt werken. Iedereen die verblijft op Ravers Resort wordt verzocht zich in te checken bij aankomst op het terrein. Zorg ervoor dat jij je ID bij je hebt zodat deze gecheckt kan worden.

Richtlijnen
Bij aankomst op Ravers Resort word je geacht de instructies van de stewards op te volgen tijdens het opzetten van je tent, zodat er kan worden gegarandeerd dat de nooduitgangen vrij blijven. Verkeerd geplaatste tenten zullen daarom, zonder toestemming van de eigenaar, worden verwijderd wanneer deze de nooduitgang blokkeert. Hetzelfde geldt voor tenten die het looppad blokkeren. Houd altijd de paden richting de nooduitgang vrij!

De kampeerplekken zijn beperkt. De grootte van de tent maakt in principe niet uit, maar zorg wel dat jij met het aantal personen in de tent slaapt, waarvoor de tent is bedoeld. Als je een 5-persoons tent meeneemt, dien je ook met 5 personen in deze tent te slapen. Anders is er niet genoeg plaats voor kamperende mederavers.

Eten, drinken en rave benodigdheden
Op Ravers Resort zijn er eet -en drinkstands aanwezig waar jij een heerlijke maaltijd of drankje kunt scoren. Uiteraard is er ook een optie om je ochtend goed te beginnen met een lekker ontbijtje. Iets vergeten? Geen stress! Op Ravers Resort is een camping shop aanwezig waar jij je camping benodigdheden kunt kopen zoals BBQ’s, luchtbedden, pompen, zaklampen, tampons, condooms, etc.

Douches
Start je ochtend fris en fruitig; voor 2 munten geniet je van een warme douche op Ravers Resort. De douches worden met regelmaat gereinigd.

Op eigen risico
The Qontinent is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, diefstal of vermissing van uw eigendommen. Hou er rekening mee dat, wanneer jij deze regels overtreedt, jou de toegang tot Ravers Resort en The Qontinent wordt ontzegt zonder enige tegemoetkoming in kosten.

Wat is toegestaan op Ravers Resort?
- Blindengeleidehonden voor slechtziende bezoekers
- Wegwerpcamera’s/compact camera’s
- Opvouwbare paraplus zonder pin (geen parasol)
- Plastic servies/dekens
- Zonnebrand en cosmetische producten met een maximum van 50ml, deodorant rollers (geen spray)
- Wegwerp BBQ’s, gaspitten en gasflessen met een maximum van 250 gram
- Eten en drinken op Ravers Resort is toegestaan met een limiet van 6 blikjes alcoholhoudende drank met een maximum van 50cl per stuk en 6 blikjes of plastic flessen met water/fris/energiedrank met een maximum van 50cl per stuk per persoon. Let op: glas is niet toegestaan!

Wat is niet toegestaan op Ravers Resort?
- Drinken/alcoholhoudende drank met een limiet hoger dan toegestaan, glas, drugs of andere stimulerende middelen welke vallen onder de Opiumwet
- Bezoekers die medicijnen dienen te nemen door medische redenen (bijvoorbeeld diabetes) zijn verplicht in het bezit te zijn van een doktersattest
- Deodorant of parfum in grote flessen, sprays of spuitbussen die het maximum van 50ml overschrijden
- Elk object welke als gevaarlijk wordt beschouwd of als gevaar kan dienen voor andere ravers
- Voorwerpen die kunnen exploderen in vaste, -gas of vloeibare vorm
- Vlambare producten, sprays en spuitbussen
- Explosieven of vuurwerk (bijvoorbeeld Bengaalse fakkels)
- Wapens en gevaarlijke, scherpe voorwerpen die een gevaar kunnen zijn voor andere ravers (bijvoorbeeld stokken, kettingen, boksbeugels)
- Banners of items met discriminerende of haatdragende teksten welke de algemene orde kunnen verstoren
- Elk item wat onrust kan veroorzaken en andere ravers in gevaar kan brengen
- Het maken van vuur; dit is strikt verboden
- (Huis)dieren zijn niet toegestaan, behalve jij in je onesie natuurlijk
- Iedereen die deze regels niet opvolgt.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen voordat je een ticket voor zowel The Qontinent als Ravers Resort koopt.

NOG VRAGEN?

Stuur een e-mail naar: info@theqontinent.be. Wij zullen ons uiterste best doen jou zo snel mogelijk te helpen!

Met cookies werkt deze website vlot en kunnen we u inhoud op maat tonen. Als u verder surft of op "Ja, ik accepteer cookies" klikt, dan aanvaardt u deze cookies. Meer informatie